Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıraş olmak

Rüyada tıraş olmak

Rüyada tıraş olmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tıraş olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya eğitim faaliyetleriniz nedeniyle devam eden işleriniz veya projeleriniz aksayabilir ya da ikinci planda kalabilir.

Rüyada birinin sakalını tıraş etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tıraş olacağını görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalettir.

Rüyada sakalını tıraş etmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada tıraş edildiğini görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını tıraş etmek işlerin büyük kazanç getireceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla tıraş olmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments