Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının tıraş olmak

Rüyada kadının tıraş olmak

Rüyada kadının tıraş olmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, aile hayatında sevinileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, imkân sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının tıraş olmak gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada kadının tıraş olmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada kadını tıraş etmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını tıraş olurken görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada bacaktaki kılları tıraş etmek sevdiği birini kırmaya, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sakal tıraşı olanı görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafayı tıraş etmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments