Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllarını tıraş etmek

Rüyada kıllarını tıraş etmek

Rüyada kıllarını tıraş etmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, şansının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllarını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada kıllarını tıraş etmek her zaman neşeli olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kol kıllarını tıraş etmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, onu borçtan kurtaracağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada bacak kıllarını tıraş etmek buna rağmen kazanç getireceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada vücut kıllarını tıraş etmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktaki kılları tıraş etmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sakal tıraşı olanı görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını makinayla tıraş etmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasını tıraş etmek çok büyük başarılara imza atacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments