Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği hamile görmek

Rüyada bir erkeği hamile görmek

Rüyada bir erkeği hamile görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği hamile gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, ticarette öne geçeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada erkeğin hamile kadın görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kendisine olan güvenin artacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşin hamile olduğunu görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, başarının düşeceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada başka bir erkeğin hamile olduğunu görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek doğruluktan ayrılmayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve erkek olduğunu görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments