Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ense görmek

Rüyada ense görmek

Rüyada ense görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada ense gördüyseniz:

  • Dünden kalan sorunlarınızı da rahatça çözüme kavuşturabilirsiniz.

Rüyada ense traşı olduğunu görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada enseye dokunmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ense traşı yapmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada enses ilişki görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada enseden öpmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine inanılır.

Rüyada enseden ısırılmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Rüyada kalın ense görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla enseden vurulmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, zorlukların aşılacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments