Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ensesi görmek

Rüyada erkek ensesi görmek

Rüyada erkek ensesi görmek huzurunun yerinde olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek ensesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Rüyada erkek ensesi görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, malının da eksilmeyeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ense kılı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kıllı ense görmek sağlığına kavuşacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ensesinden öpülmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ensede yılan görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ense okşamak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, moralinin yerine geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada enses ilişki görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments