Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe onu sevdiğini söylemek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş kaybı yaşanacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini söylediğini görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, örnek insan olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle şarkı söylemek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments