Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe şeker vermek

Rüyada bir erkeğe şeker vermek

Rüyada bir erkeğe şeker vermek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe şeker vermek gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten şeker almak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe şeker vermek hastalıklarının azalacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada şeker çuvalı görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, kazancının iki kat artacağına tabir olunur.

Rüyada şekerin içinde kurt görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mor şeker görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evde şeker görmek işte de mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şekerli leblebi görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayatının afiyette geçeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Rüyada çaya şeker atmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments