Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor şeker görmek

Rüyada mor şeker görmek

Rüyada mor şeker görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada mor şeker gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada mor şeker görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret eder.

Rüyada şeker sucuğu yemek bereket ve huzur getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine şeker vermek hayırlı haberler duyacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Rüyada şeker dağıtmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına inanılır.

Rüyada şeker pancarı görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada sarı şeker görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, borçların sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevlana şekeri görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments