Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten şeker almak

Rüyada bir erkekten şeker almak

Rüyada bir erkekten şeker almak ruhunun da şifaya kavuşacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yeni işlere girileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bunun şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekten şeker almak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Rüyada bir erkekten şeker almak iş konusunda kısmetin açılacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe şeker vermek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilekli şeker görmek ağlayacağına, strese gireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nane şekeri görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada şeker pancarı yemek düşmana karşı mahcup olmayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şeker ve para görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bayram şekeri yediğini görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işarettir.

Rüyada şeker ve tuz görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments