Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise giyip düğüne gitmek

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, problemlere çözüm bulunacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün elbisesi görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına inanılır.

Rüyada düğünde beyaz elbise giymek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kişinin her daim iyi anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde kırmızı elbise giymek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde elbise giymek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği işarettir.

Rüyada düğün için elbise almak kapanan kapıların açılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments