Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düğün görmek

Rüyada bir düğün görmek

Rüyada bir düğün görmek bir yandan cenaze olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, zor durumlara düşeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, rahatının yerinde olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir düğün gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Rüyada davullu düğün görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün salonu görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, işlerin sarpa saracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalettir.

Rüyada evlenmiş birinin düğününü görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada komşuda düğün görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada düğün halay görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada düğünde kavga etmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, planların tutmayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada düğün evlenmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, depresyona gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada olmuş bir düğünü görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments