Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmuş bir düğünü görmek

Rüyada olmuş bir düğünü görmek

Rüyada olmuş bir düğünü görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, uzun yaşayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olmuş bir düğünü gördüyseniz:

  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada düğün kartı dağıtmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada kendi düğününe yetişememek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada olaylı düğün görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun sünnet düğünü görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada gelinlik düğün görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, maddi imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğünün olduğunu görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğünde oynamak helal rızık yiyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments