Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün salonu görmek

Rüyada düğün salonu görmek

Rüyada düğün salonu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yeni kapılar açılacağına, her anlamda güçleneceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işlerinizin bozulacağına inanılır.

Rüyada düğün salonu gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Rüyada düğün salonu bakmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada düğün salonu kiralamak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yol kat edeceğine işarettir.

Rüyada düğün salonu tutmak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada salon düğünü görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada düğün salonu görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün salonunu boş görmek başarılı ve kazançlı olacağına, güzel günler görüleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulur.

Rüyada boş düğün salonu görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kolay yollardan kazanacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada balo salonu görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments