Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuda düğün görmek

Rüyada komşuda düğün görmek

Rüyada komşuda düğün görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kara kara düşünür olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşuda düğün gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklara ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada komşu düğünü görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada komşunun düğününü görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet eder.

Rüyada komşuda düğün görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan bişey istemek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kafasının boşalacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuya gittiğini görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, herkesin yardımına koşacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kapısını görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evinden taşındığını görmek güzel günler görüleceğine, malını ve canını riske edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments