Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise dolabı görmek

Rüyada elbise dolabı görmek

Rüyada elbise dolabı görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada elbise dolabı gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek borçların ödeneceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabı almak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılan adımların zarar vereceğine inanılır.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, haram mala, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek hayallerde değişiklikler olacağına, iyiliğe kavuşacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz elbise dolabı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments