Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalet eder.

Rüyada biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Rüyada başkaların kavga ettiğini görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada birinin kavga ettiğini görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada kavga etini görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Rüyada kavga etmeye çalışmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işarettir.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments