Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli çiftin kavga ettiğini görmek

Rüyada evli çiftin kavga ettiğini görmek

Rüyada evli çiftin kavga ettiğini görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli çiftin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada evli çiftin kavga ettiğini görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kavga eden evli çift görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çiftin kavga ettiğini görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evli çift görmek çok rahat bir döneme gireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments