Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir cenazeye gitmek

Rüyada bir cenazeye gitmek

Rüyada bir cenazeye gitmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Rüyada cenazeye evine gitmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazına gitmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada cenaze evine gitmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada cenazeye gidememek nifak sokanların cezalandırılacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments