Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binanın yandığını görmek

Rüyada bir binanın yandığını görmek

Rüyada bir binanın yandığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, gönül sızılarının dineceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir binanın yandığını gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Rüyada binanın yandığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, manevi olarak hasar alınacağına inanılır.

Rüyada bina yandığını görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada bir binanın yandığını görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kasasının ağırlaşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın damına çıkmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde bina görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada binadan düşen birini görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada yan yatmış bina görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments