Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın yandığını görmek

Rüyada binanın yandığını görmek

Rüyada binanın yandığını görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sorunların günden güne artacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada binanın yandığını gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada bir binanın yandığını görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina yandığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın yandığını görmek güzel günlerin geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bina görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Rüyada bina yakmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada devrilen bina görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments