Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeği kurtarmak

Rüyada bir bebeği kurtarmak

Rüyada bir bebeği kurtarmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, prestij kaybı yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin hayatını kurtarmak yüksek mevkilere getirileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaçırılan bebeği kurtarmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada denizden bebek kurtarmak daha kararlı bir kişi olunacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, derdin sona ereceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments