Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının üstünde gelinlik görmek

Rüyada bir başkasının üstünde gelinlik görmek

Rüyada bir başkasının üstünde gelinlik görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının üstünde gelinlik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin üstünde gelinlik görmek kazanç kapılarının kapanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının üstünde gelinlik görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının üstünde gelinlik görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünde gelinlik görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kendi üstünde gelinlik görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik üstünde kan görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek mekân değiştireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments