Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstünde gelinlik görmek

Rüyada birinin üstünde gelinlik görmek

Rüyada birinin üstünde gelinlik görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstünde gelinlik gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Rüyada birinin üstünde gelinlik görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde gelinlik görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik üstünde kan görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada üstünde gelinlik görmek hastalıklarının düzeleceğine, kız çocuğunun olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının üstünde gelinlik görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının üstünde gelinlik görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments