Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üstünde gelinlik görmek

Rüyada kendi üstünde gelinlik görmek

Rüyada kendi üstünde gelinlik görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, ekmeğine leke süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi üstünde gelinlik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada başkasının üstünde gelinlik görmek makamının sarsılmayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik üstünde altın görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstünde gelinlik görmek borçlarını bitireceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının üstünde gelinlik görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yatağın üstünde gelinlik görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hem itibar edineceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstünde gelinlik görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik üstünde kan görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments