Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, takdir toplayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, zarara gireceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinliğin üstünde kan gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada gelinliğin üstünde kan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalettir.

Rüyada gelinlik üstünde kan görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi üstünde kan görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde kan görmek özel hayatında mutlu olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada toprak üstünde kan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalettir.

Rüyada üstünde kan görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin üstünde kan görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments