Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kanını görmek

Rüyada bir başkasının kanını görmek

Rüyada bir başkasının kanını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kanını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Rüyada koç kanı görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet eder.

Rüyada hayvan kanı içmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kanını akıtmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, önemli kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanın üstüne oturmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin kanını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok adet kanı görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kazançta zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada adet kanı yalamak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi kızlık kanını görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments