Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin kanını görmek

Rüyada ölen birinin kanını görmek

Rüyada ölen birinin kanını görmek hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, ana baba sözü dinlemeye, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, ailesi ile mutlu olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin kanını gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Rüyada ölü kanı görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızlık kanı görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının kanını görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kötü noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin kanını görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Rüyada köpek kanı görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinek kanı görmek hayırlı haberler alacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet eder.

Rüyada kanının aktığını görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanını silmek alım gücünde yükselme olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments