Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada bir başkasının denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada bir başkasının denizde yüzdüğünü görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada denizde birinin yüzdüğünü görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıklı bir denizde yüzmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek kazalara ve belalara yakın duracağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil denizde yüzdüğünü görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz dibinde yüzmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bereketli işlere gireceğine, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada çok dalgalı denizde yüzmek düşmanlarının güçleneceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments