Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklı bir denizde yüzmek

Rüyada balıklı bir denizde yüzmek

Rüyada balıklı bir denizde yüzmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada balıklı bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada denizde balıkla yüzmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzmek balık görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmek ve balık tutmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada denizin içinde balıklarla yüzmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde balıklarla yüzmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hem itibar edineceğine, kişinin tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık olan denizde yüzmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde balıkların arasında yüzmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada balıklı bir denizde yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, doğru işler yapacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments