Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç kar görmek

Rüyada bir avuç kar görmek

Rüyada bir avuç kar görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işarettir.

Rüyada bir avuç kar gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Rüyada avucunda kar görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç kar görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi kaşımak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada avuç içinde ateş görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada avuç içinde diş görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işarettir.

Rüyada avucunda yara görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, neredeyse kahrolacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments