Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç ceviz görmek

Rüyada bir avuç ceviz görmek

Rüyada bir avuç ceviz görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada bir avuç ceviz gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Rüyada avucunda ceviz görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç ceviz görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada avuçta yara görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç altın almak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada avuçta altın görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada avuç avuç saçının döküldüğünü görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada bir avuç bozuk para görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments