Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, neşe içinde olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sohbetinin bozulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalettir.

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada anne baba tartışması görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, zenginliğe kavuşulacağına, iç sıkıntısına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla tartıştığını görmek malların artacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Rüyada babasıyla tartıştığını görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle tartıştığını görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada anneyle tartıştığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, ona şifa olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments