Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablayla tartıştığını görmek

Rüyada ablayla tartıştığını görmek

Rüyada ablayla tartıştığını görmek borçlarının kalmayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ablayla tartıştığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ablayla tartıştığını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Rüyada tartışan birini görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle tartıştığını görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle tartıştığını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulur.

Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek son model arabaya sahip olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin tartıştığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek sorunların tamamen biteceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinle tartıştığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments