Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yeni bir ortama girileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının yandığını gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, harama göz dikmeyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünün yandığını görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yandığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kolay yollardan kazanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın yandığını görmek sağlığının kötüye gideceğine, refah içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hakkını yedirtmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın yandığını görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments