Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek

Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek

Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, istediği oranda da eğleneceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının yandığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın yandığını görmek aileye büyük bir ev alınacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünün yandığını görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yandığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin yandığını görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments