Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, mahsullerin fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinin yandığını gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine inanılır.

Rüyada bir evin yandığını duymak parasına da para ekleyeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada başkalarının evinin yandığını görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Rüyada başka bir evin yandığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski evin yandığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kişinin rahat nefes alacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada akraba evinin yandığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının evinin yandığını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments