Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kaza geçirmek

Rüyada trafik kaza geçirmek

Rüyada trafik kaza geçirmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Rüyada trafik kaza geçirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek dertlerin aşılacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek işinin gücünün yaver gideceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments