Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının babasını görmek

Rüyada bir arkadaşının babasını görmek

Rüyada bir arkadaşının babasını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının babasını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının ölmüş babasını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın babasını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın babasını görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınızın babasını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın ölmüş babasını görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, yani babasına benzeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek kazancını katbekat arttıracağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının babasını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments