Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın babasını görmek

Rüyada arkadaşın babasını görmek

Rüyada arkadaşın babasını görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerin günden güne açılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın babasını gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin problemleriyle uğraşmak veya eksiklerini kapatmak hayatınızın önemli bir zaman dilimini harcamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada arkadaşının ölmüş babasını görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının babasını görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ticaretinin büyüyeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada babanın arkadaşını görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşımın babasını görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın babasının öldüğünü görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının annesini babasını görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın babasını görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, başarısının yükseleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments