Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınızın babasını görmek

Rüyada arkadaşınızın babasını görmek

Rüyada arkadaşınızın babasını görmek bazen de rahat geçeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, böylece yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşınızın babasını gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının babasının öldüğünü duymak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının babasının öldüğünü görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın babasını görmek güzel haberlerin alınacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada arkadaşımın babasını görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının babasını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, hak yolunu bulacağına, rakiplerine yenileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının ölmüş babasını görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments