Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşın ağladığını görmek

Rüyada bir arkadaşın ağladığını görmek

Rüyada bir arkadaşın ağladığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yuva kuracağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, gönül kapılarının açılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşın ağladığını gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının ağladığını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, düzenin kurulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına ağlamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının ağlamak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaş için ağlamak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments