Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada bir arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada bir arkadaşının ağladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı kesinlikle elden bırakmayın.

Rüyada küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına sarılıp ağlamak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çok ağladığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımın ağladığını görmek sürekli tartışacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının ağladığını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının ağlamak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments