Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına ağlamak

Rüyada arkadaşına ağlamak

Rüyada arkadaşına ağlamak kendisini mutsuz edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, kazancın daha da artacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, iyi anlaşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına ağlamak gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın ağladığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, imkân sahibi olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarının ağladığını görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınızın ağladığını görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının hıçkırarak ağladığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulur.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, mali gücünü yitireceğine, bereket ve huzur geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments