Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla kadına çarpmak

Rüyada arabayla kadına çarpmak

Rüyada arabayla kadına çarpmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada arabayla kadına çarpmak gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada arabayla bir kadına çarpmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arabayla kadına çarpmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret eder.

Rüyada kediye arabayla çarpmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Rüyada polis arabasına çarpmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, rahat yüzü göreceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğuna araba çarpmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, anne ve baba duası alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments