Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir alim görmek

Rüyada bir alim görmek

Rüyada bir alim görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir alim gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Rüyada alimin öldüğünü görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada alime hizmet etmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir alim görmek güzel günler için yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir alimi görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, imkân sahibi olacağına delalettir.

Rüyada alim birinin elini öpmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada alimden dua almak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarının artacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada din alimi görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada alimleri görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments