Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alimleri görmek

Rüyada alimleri görmek

Rüyada alimleri görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, rahatın kaçacağına, hayatının da kolaylaşacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bereketli bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada alimleri gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada alimin elini öpmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada alimin arkasında namaz kılmak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, sorununu kolayca çözeceğine inanılır.

Rüyada bir alimin elini tutmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine inanılır.

Rüyada bir alim görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alim kadın görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fıkıh alimi görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, düzeninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada büyük alim görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada alim görmek onlara değer vereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments