Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir alimi görmek

Rüyada bir alimi görmek

Rüyada bir alimi görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir alimi gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada alimin öldüğünü görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada alimle yemek yemek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, istediği evde oturacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir alim görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Rüyada alim hoca görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, maddi imkânlarının artacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Rüyada alim olmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada islam aliminin elini öpmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük alim görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Rüyada dini alim görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments