Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan kum görmek

Rüyada akan kum görmek

Rüyada akan kum görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, dinine bağlı kalacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayattan her istediğini alacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Rüyada akan kum gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada akan kum görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanı akan ev görmek makamının tehlikeye gireceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan çay görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Rüyada akan çamur görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada borudan akan su görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, borç batağına düşeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dereden akan su görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tersine akan dere görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan tavan görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments