Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan çamur görmek

Rüyada akan çamur görmek

Rüyada akan çamur görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan çamur gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada akan çamurlu su görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu akan dere görmek maddi durumun düzeltileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu akan su görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada akan çamur görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulur.

Rüyada çamur akan dere görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada akan derede yüzmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada akan sudan su içmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kısmetlerin azalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments